Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Vyhlášený klub hledá konzumentky.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vyhlášený klub hledá konzumentky.

Praha
27. 7. 2018 - 04:26
Dohodou
Prodávající

Popis

Rychlé, nadstandartní výdělky. Možnost ubytování přímo nad klubem s WiFi připojením. Přátelský kolektiv. Výpomoc začátečnicím. Jedinečné noční kluby Sweet Paradise se nachází blízko centra Prahy. Máme dva kluby pět minut od sebe. Naše kluby mají dlouholetou tradici a patříme mezi nejnavštěvovanější místa. U nás nemusíte chodit samotné za klientem a vnucovat se, u nás je seznamování formou představování. Vhodné i pro neprůbojné slečny. Náš klub se pyšní čistým prostředím, stálou českou i zahraniční klientelou, milým a vlídným přístupem. Zaručujeme bezpečnost a diskrétnost. Náš klub je otevřen již 13 let, a proto patří mezi nejznámější a nejnavštěvovanější místa. Manažerka Petra – volej +420734865656, Můžeš mě kontaktovat i přes Viber, Whatsapp nebo na email petra@sweetparadise.cz

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Služby
Konkrétní profese
Jiné profese ve službách
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
100000
Požadujeme
Chceš být paní svého času, mít vysoký plat a dělat lehkou práci? Přijď to zkusit k nám. Jsme příjemný kolektiv a rádi Tě zaškolíme. Není nutné umět pole dance či ovládát cizí jazyky. Jedinou naší podmínkou je věk nad 18 let a příjemné vystupování.
Nabízíme
Jsme diskrétní a zaručujeme bezpečí. Práce zábavou je u nás realita. Máme stálou klientelu domácí i zahraniční. Po zaškolení vyplácíme jednorázový bonus 5.000 Kč. Pokud přivedeš kamarádku, po zaškolení Tvé kamarádky Ti vyplatíme provizi. Můžeš mi zavolat či napsat sms a domluvíme se na nezávazné zkoušce.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Vyhlášený klub hledá konzumentky.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Sweet Paradise
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!