Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Servisní technik gastro zařízení
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Servisní technik gastro zařízení

Přísečná
15. 2. 2017 - 10:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Na naší provozovnu v Přísečné,hledáme nového kolegu na pozici Servisní technik gastro zařízení. Náplní vaší práce bude záruční a pozáruční servis gastro technologií, který je prováděn buď v naší dílně nebo přímo u zákazníka.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Technika, elektrotechnika a energetika
Konkrétní profese
Servisní technik
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? Hledáme někoho se středoškolským/SOU vzděláním v technickém nebo elektro oboru, výhodou bude, pokud máte zkušenosti v oblasti potravinářských technologií a velkokuchyňských zařízení. Uvítáme, pokud máte osvědčení o zkoušce dle vyhlášky č. 50, § 6, 7. Předpokládáme, že budete schopni komunikovat se zákazníky, budete manuálně zruční, samostatní a pečliví při své práci a budeme se moci na vás spolehnout. Kvůli dojíždění za zákazníky požadujeme řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič.
Nabízíme
Nabízíme práci v přátelském mladém kolektivu a zázemí prosperující a stabilní společnosti. Díky zajímavé a různorodé práci také možnost dalšího seberozvoje a vzdělávání. Podle vašich schopností a výsledků nabízíme také k základnímu platu pohyblivou složku mzdy, možnost individuální pracovní doby. Nástup ihned nebo dle dohody, po prvním roce práce na dobu neurčitou. Svůj životopis zasílejte na: info@umopcb.cz, servis@umopcb.cz.

Servisní technik gastro zařízení

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Říčař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!