Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Skladník/skladnice - řidič/ka vysokozdvižného vozíku
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skladník/skladnice - řidič/ka vysokozdvižného vozíku

Bečváry
14. 9. 2018 - 19:25
Dohodou

Popis

ZEMPOMARKET a.s. Bečváry
Přijmeme skladníka/skladnici, řidiče/řidičku VZV, na plný úvazek. Možnost platového i kariérního růstu.Závodní stravování. Možnost rekreace v Krkonoších. 5 týdnů dovolené. Dobrá dopravní dostupnost (linka PID 381 Praha - Kutná Hora). Náplní práce je příjem zboží do skladu, příprava objednávek. Středoškolské vzdělání výhodou. Požadujeme smysl pro pořádek, spolehlivost, zodpovědnost, bezúhonnost, odolnost vůči stresovým situacím a zátěži, flexibilnost, řidičský průkaz sk. B, případně vyšší výhodou!!! Nástup možný ihned. Informace na tel. 728734111. misaurban@seznam.cz
Po zapracování mzda 30000 Kč měsíčně.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Skladník, manipulant
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
30000
Požadujeme
Požadujeme smysl pro pořádek, spolehlivost, zodpovědnost, bezúhonnost, odolnost vůči stresovým situacím a zátěži, flexibilnost, řidičský průkaz sk. B, případně vyšší výhodou!!!
Nabízíme
Možnost platového i kariérního růstu.Závodní stravování. Možnost rekreace v Krkonoších. 5 týdnů dovolené. Dobrá dopravní dostupnost (linka PID 381 Praha - Kutná Hora). Náplní práce je příjem zboží do skladu, příprava objednávek. Středoškolské vzdělání výhodou. Požadujeme smysl pro pořádek, spolehlivost, zodpovědnost, bezúhonnost, odolnost vůči stresovým situacím a zátěži, flexibilnost, řidičský průkaz sk. B, případně vyšší výhodou!!! Nástup možný ihned. Informace na tel. 728734111. Po zapracování mzda 30000 Kč měsíčně.

Skladník/skladnice - řidič/ka vysokozdvižného vozíku

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zempomarket a.s. Bečváry
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!