Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Sociální pracovník Ostrava
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sociální pracovník Ostrava

Ostrava
16. 5. 2016 - 15:31
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme kolegyni/kolegu pro pozici Sociální pracovník/pracovnice ambulantní služby DENNÍ STACIONÁŘ pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Minimální požadavky: vzdělání odpovídající kvalifikaci sociálního pracovníka v souladu se zákonem 108/2006 Sb., rok praxe v sociálních službách.
Nabídky vč. strukturovaného životopisu zasílejte prosím emailem na adresu jitka@cmelacek.cz do 10. 6. 2016, vybraní zájemci budou emailem pozváni k osobnímu pohovoru.
Nástup: 1. 7. 2016
Požadujeme: vstřícnost a pozitivní přístup k cílové skupině, schopnost týmové i samostatné práce, otevřenost, sebereflexi, schopnost přehledně a efektivně zvládat nezbytné administrativní úkony včetně práce na PC, samostatné uvažování a jednání vyvážené loajálností, spolehlivost.
Nabízíme: Pracovní poměr na dobu určitou na 24 měsíců, s předpokladem dalšího prodloužení na dobu neurčitou, zapojení v kreativním týmu, vlídné zacházení.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Zdravotnictví, farmacie a sociální péče
Konkrétní profese
Sociální pracovník
Požadované vzdělání
vysokoškolské
Požadujeme
Vstřícnost a pozitivní přístup k cílové skupině, schopnost týmové i samostatné práce, otevřenost, sebereflexi, schopnost přehledně a efektivně zvládat nezbytné administrativní úkony včetně práce na PC, samostatné uvažování a jednání vyvážené loajálností, spolehlivost.
Nabízíme
Pracovní poměr na dobu určitou na 24 měsíců, s předpokladem dalšího prodloužení na dobu neurčitou, zapojení v kreativním týmu, vlídné zacházení.

Vhodné i pro

Zdravotně postižené

Sociální pracovník Ostrava

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jitka Hanáková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!