Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Úvěrový specialista do moderní dynamické společnosti
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Úvěrový specialista do moderní dynamické společnosti

Praha
27. 10. 2016 - 10:32
Dohodou
Prodávající

Popis

Do mladého a cílevědomého týmu hledáme jednoho či dva nové kolegy na pozici úvěrového specialisty. U nás se nejdená o aktivní prodej, pomáháme klientům najít řešení na základě jejich projeveného zájmu. Chcete-li se podílet na budování moderní společnosti, tak se nám určitě ozvěte, rádi se s Vámi potkáme osobně. Všechny podstatné informace o pozici naleznete na přiloženém odkazu. Těšíme se na naši budoucí spolupráci!

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Úvěrový specialista
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
40000
Požadujeme
Jsi náš budoucí kolega? Tuto atraktivní pozici nabídneme uchazečům, kteří splňují následující kritéria: Výborné komunikační schopnosti. Záliba ve financích a nemovitostech. Uživatelská znalost práce na PC. Logické myšlení a touha se neustále vzdělávat. Tah na branku a samostatnost. Ostatní tě už naučíme!
Nabízíme
Proč být součástí našeho týmu? U nás můžeš kariérně růst a zapojovat se do dalších činností skupiny. Všechno ti na začátku ukážeme a vysvětlíme. Nabídneme ti nadstandardní platové ohodnocení. Budeš součástí mladého, dynamického a cílevědomého týmu. Příjemné prostředí kancelářských prostor v Praze na Vinohradské ulici - 3 minuty pěšky od metra Jiřího z Poděbrad. Firemní benefity a další.

Úvěrový specialista do moderní dynamické společnosti

Zavřít Zavřít
Prodávající
Comfort Money s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!