Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Projektant / architekt
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Projektant / architekt

Praha
6. 11. 2017 - 12:11
Dohodou
Kupující

Popis

Samostatný projektant přijme do svého týmu začínající projektanty/architekty. Hledám absolventy či studenty na dlouhodobější spolupráci. Preferuji studijní obory konstrukce pozemních staveb a architektura a stavitelství (FSv / FA). Velkou výhodou je předcházející středoškolské vzdělání typu stavební průmyslové školy nebo samostatné zvládnutí alespoň jednoho projektu pro stavební povolení.

Nabízím spolupráci na projektech rodinných a bytových domů a dalších typů novostaveb, všemožných přístaveb, nástaveb, stavebních úprav bytů, interiéry, legalizace černých staveb apod. Po osvědčení je možnost spolupráce na projektech pro KB a.s. Dokumentaci zpracováváme ve všech představitelných stupních – od studie ve 3D až po realizační dokumentaci.

Zadání práce může probíhat libovolně po Praze. Lépe v místech mého působení, tzn. I. P. Pavlova / Petřiny nebo v okolí Ondřejova u Prahy. Očekávám, že práci bude brigádník vykonávat na vlastním PC a SW ve vlastním bydlišti. V případě navázání těsnější spolupráce je možnost práce v ateliéru na I. P. Pavlova. Odměna bude stanovena dle míry samostatnosti.

V případě zájmu zašlete CV, portfolio a případně zpracovaný projekt pro stavební povolení na dusankarel@gmail.com

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Stavebnictví a reality
Konkrétní profese
Stavební inženýr, konstruktér, projektant
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Základní podmínkou přijetí je znalost programu AutoCAD, ve kterém se většina dokumentace zpracovává. Zvýhodněni budou uchazeči ovládající Archicad a další vizualizační, grafické a prezentační programy.
Nabízíme
Příležitost získat cennou praxi vč. finanční odměny.

Projektant / architekt

Zavřít Zavřít
Kupující
Dušan Karel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!