Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Telefonní konzultant
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Telefonní konzultant

Praha
26. 7. 2016 - 11:33
Dohodou
Prodávající

Popis

Ušetřeno.cz je to správné místo, kde uživatelé naleznou přehledné srovnání cen produktů a služeb z oblasti consumer finance (energie, mobilní tarify, půjčky, účty, kreditní karty, pojištění a další). U nás si projdou celý trh, aniž by opustili domov. Pomáháme lidem dělat kvalifikovaná rozhodnutí ohledně domácích plateb.

Největší online finanční supermarket v ČR, přes 750 000 skutečných zákazníků, více než 100 členný tým pečující o naše uživatele - to jsou naše plusy.

V našich týmech na Call centrum jsou profesionální prodejci, kteří se věnují vyřízení odchozích hovorů. Překypují obchodním talentem, nadšením do práce a odhodláním zdolávat všechny překážky, které se jim postaví do cesty. Jsou bezvadní kolegové, ale umí také tvrdě pracovat. Milujete lidi i výzvy a dřímá ve vás obchodník roku? Přidejte se k nám a vytelefonujte si lákavé bonusy za prodeje!

Co je hlavní náplní této pozice:

volat zákazníkům, kteří nás kontaktovali přes náš srovnávací portál Ušetřeno.cz
hledat výhodné řešení pro klienty, protože cílem je klientovi snížit náklady a ušetřit
prodávat produkty a služby naší společnosti
usilovat o co nejlepší prodejní výsledky tak, abyste si hlavně vy vydělali zajímavé bonusy a prémie k základní mzdě

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Telekomunikace
Konkrétní profese
Jiné profese v telekomunikacích
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
plné pracovní nasazení doplněné vynikající češtinou bez vad řeči zkušenost z pozice prodejce po telefonu na aktivní lince (voláte ale na popud potenciálních klientů) velkou výhodou je zkušenost s produkty v oblasti energetiky (není nutností) týmovost - táhnout za jeden provaz s ostatními je pro nás standardem proaktivita - mít neustále vítr v plachtách vytrvalost - nenechat se odradit drobnými neúspěchy svědomitost - pravidla naší posádky nebereme na lehkou váhu v neposlední řadě odvahu zdolávat námitky klientů
Nabízíme
Základní mzdu 20 000 Kč + provize nevoláte na žádná neznámá čísla nebo tzv. "cold call", ale potenciálním zákazníkům, kteří projevili zájem o produkt nehodíme vás jen tak po hlavě do vody - několikadenní úvodní proškolení odborných i prodejních dovedností moderní, čisté a skvěle vybavené prostory callcentra posádka se skládá ze skvělých kolegů, někdy i kamarádů zkušení prodejci a trenérský tým vám poskytne maximální podporu pravidelná školení (odborná, osobnostní, prodejní...) hrnek plný kafe a čaje, perlivá voda, ovocné šťávy atd. po celý den stravenky do nepřeberného množství okolních jídelen nebo potravinových obchodů karta MultiSport nanukový box v kuchyňce neustále naplněný k prasknutí přístroj na perlivou vodu možnost vybrat si dovolenou po dohodě s nadřízeným již ve zkušební době skvělé dopravní spojení autem, autobusem i metrem VSTUPNÍ ŠKOLENÍ: plně hrazeno, je již součástí zaměstnaneckého poměru u nás

Telefonní konzultant

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Soudský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!