Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Truhlář / stolař - Silůvky - Brno-venkov
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Truhlář / stolař - Silůvky - Brno-venkov

Jihomoravský kraj
29. 6. 2020 - 18:48
Dohodou
Prodávající

Popis

Popis toho, co děláme a co Vás u nás čeká:

V rámci našich komplexních dodávek nábytku do soukromých a administrativních prostor, vyrábíme a montujeme kompletní spektrum atypického nábytku (kuch.linky, vestavné i nevestavné skříně, obklady, stoly apod.). Většina našich zakázek atypického nábytku je spolupráce s předními architekty v oboru a vzhledem k naplněné kapacitě výroby (min. na 6-8 měsíců dopředu), hledáme zručného, zodpovědného truhláře / stolaře s citem pro detail, logickým uvažováním, a hlavně chutí tu práci dělat.

Skoro to nejdůležitější:

Spíše než "tuctového" zaměstnance, očekáváme kolegu, parťáka, kterého s námi bude bavit dělat unikátní interiéry (a někdy i exteriéry), který dokáže ocenit fajn přístup všech lidí ve firmě a který za výborné finanční ohodnocení odvede výbornou práci.

Nástup možný prakticky ihned.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Řemeslné práce
Konkrétní profese
Truhlář, stolař
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Vzdělání, či znalosti oboru + praxe je prvotním požadavkem, avšak v případě nadšení a zájmu o obor, případně s např. vystudovanou SOŠ / SOU technického / řemeslného směru, je možné tyto požadavky minout. Jde nám hlavně o poctivou řemeslnou práci a někoho koho bude bavit se v oboru posouvat dopředu. Řp. skp. B , případně znalost AJ, jsou výhodou (nikoli podmínkou).
Nabízíme
Nabízíme zázemí menšího podniku s nepřerušenou, více jak 25ti letou historií a tradicí řemeslné práce. Práci především na atypických nestandardních zakázkách, nadstandardně flexibilní prac. dobu a doslova plně odpovídající ohodnocení, dle výkonu a přístupu k práci. Možný jak zaměstnanecký poměr na HPP, tak dlouhodobá spolupráce na ŽL, dak dohoda o pracovní činnosti.

Truhlář / stolař - Silůvky - Brno-venkov

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdeněk Škorpík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!