Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Chůva, učitelka MŠ - práce v soukromé školce ŽL nebo HPP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chůva, učitelka MŠ - práce v soukromé školce ŽL nebo HPP

Hlavní město Praha
27. 3. 2019 - 11:03
Dohodou
Prodávající

Popis

Soukromá školka v centru Prahy hledá kompetentní osobu pro dlouhodobou spolupráci na živnostenský list formou zajištění péče o děti do tří let věku v denním režimu (nutný ŽL) plat na ŽL 130,- Kč / hod., rozsah práce cca 160 h/ měsíc. Dále hledáme chůvu na plný úvazek, nástupní plat od 16200,- Kč. Nutná kvalifikace pro samostatnou práci s dětmi (chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky pk-kód: 69-017-M, učitelka v mateřské škole, zdravotní sestra, pečovatelka, soc. pracovník a pod.). V případě zájmu nás kontaktujte na email mini.misa@email.cz

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Školství a vzdělávání
Konkrétní profese
Učitel mateřské školy
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
Soukromá školka v centru Prahy hledá chůvu na plný úvazek, nástupní plat od 16200,- Kč. Nutná kvalifikace pro samostatnou práci s dětmi (chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky pk-kód: 69-017-M, učitelka MŠ, zdravotní sestra, pečovatelka, soc. pracovník a pod.)
Nabízíme
Nabízíme i možnost spolupráce na živnostenský list formou zajištění péče o děti do tří let věku v denním režimu (nutný ŽL), plat 130,- Kč / hod, rozsah práce cca 160 h / měsíčně.

Chůva, učitelka MŠ - práce v soukromé školce ŽL nebo HPP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Luděk Knesl
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!