Home Práce, zaměstnání Práce v ČR UČITELKA MATEŘSKÉ ŠKOLY

UČITELKA MATEŘSKÉ ŠKOLY

Hlavní město Praha
25. 2. 2021 - 12:38

Popis

Mateřská škola CHYTRÁ SOVIČKA na Praze 4 Chodov hledá do svého týmu novou kolegyni/kolegu na pozici učitelka. Nabízíme práci na HPP v menším kolektivu dětí. Mzda dle platné platové tabulky pedagogických pracovníků a zaměstnanecké bonusy/prémie, po zapracování příspěvek na stravování, 7 týdnů dovolené. Další vzdělávání pedagogů na seminářích a kurzech dle výběru. Požadujeme pedagogické vzdělání, nutná praxe v MŠ, znalost anglického jazyka výhodou. Flexibilitu a kreativitu, kladný přístup k dětem. Naše školka je akreditovaná MŠMT. Nachází se v klidné části Prahy 4 na Chodově v blízkosti Chodovské tvrze. Školka má vlastní zahradu a spoustu herních prvků. S dětmi je také možné navštěvovat mnoho parků a hřišť v přilehlém okolí. Na novou paní učitelku do našeho kolektivu se moc těšíme, prosím své životopisy zasílejte na dunovskeho@kindergarten.cz nebo volejte 737 546 578.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Školství a vzdělávání
Konkrétní profese
Učitel mateřské školy
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Požadujeme pedagogické vzdělání, praxi v oboru, znalost anglického jazyka alespoň na komunikativní úrovni. Flexibilitu a kreativitu, kladný vztah k dětem.
Nabízíme
Nabízíme práci na HPP, v kolektivu 25 dětí, rozděleném na dvě třídy. Velmi dobré platové ohodnocení. Zaměstnanecké bonusy/prémie, příspěvek na stravování, 8 týdnů dovolené. Další vzdělávání pedagogů na seminářích a kurzech je u nás samozřejmostí. Příjemné prostředí, pohodový a přátelský kolektiv. Spoustu prima akcí s dětmi i rodiči.

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
33232447512208172027

UČITELKA MATEŘSKÉ ŠKOLY

Zavřít Zavřít
Prodávající
MATEŘSKÁ ŠKOLA CHYTRÁ SOVIČKA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!