Home Práce, zaměstnání Práce v ČR REPREZENTANT PRO PROFI GASTRONOMII
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

REPREZENTANT PRO PROFI GASTRONOMII

Celá ČR
16. 2. 2017 - 15:38
Dohodou

Popis

Francouzská společnost s 40letou tradicí hledá 2. obch. reprezentanta pro ČR (oblast Čechy). Stačí nám krátké zkušenosti s obchodem, vztah ke gastronomii a chuť setkávat se s kuchaři a prezentovat/zapůjčovat jim naše kvalitní stroje. Detaily k nabídce najdete níže na www odkazu.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Vedoucí, manažer restaurace
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Koho si na tuto práci představujeme? - Někoho, kdo se rád setkává s lidmi a má lásku ke gastronomii (logicky - jinak se navazují dlouhodobé vztahy s kuchaři, když Vás to baví, než když umíte uvařit jenom čaj a vajíčka natvrdo :-)) - Nemusíte mít nutně zkušenosti s obchodem, důležitější je pro nás Vaše chuť se této práci věnovat a rozvíjet dobré jméno výrobků. - Jste zodpovědný, spolehlivý, máte výborné komunikační dovednosti a dokážete přirozeně budovat dlouhodobé vztahy. - Toho, kdo má alespoň mírně pokročilou znalost AJ - bude schopný se domluvit v rámci mateřské společnosti (bohužel, toto je podmínka). - Člověka, který bydlí v Praze anebo Středočeském kraji a je ochotný trávit 4 dny na cestách a 1 den mít jako office day (reporting apod.)
Nabízíme
- Solidní jednání nejen kolegů, ale i celé firmy, dlouhodobou spolupráci - Férové ohodnocení: práce na živnostenský list, kdy se Vaše odměna bude skládat z: fixní částky (cca 25 000 Kč čistého), čtvrtletního a ročního kvalitativního a kvantitativního bonus, který je vyplácený od splnění plánu na 60% a výše. Celkově se bonus pohybuje ve výši cca 30 % fixní mzdy. - Vedle mzdy Vám budou propláceny náklady na zdravotní a sociální pojištění, náklady na dopravu, ubytování a další aktivity s prací spojené. - 4 týdny dovolené. - Nový automobil zn. Volkswagen a další potřebné pracovní pomůcky

REPREZENTANT PRO PROFI GASTRONOMII

Zavřít Zavřít
Kupující
Martina Koláčková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!