Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Vedoucí, manažer restaurace
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
Absolutní spolehlivost, profesionalitu, znalost oboru, schopnost rychle se učit, zodpovedně a okamžitě se ujmout veškerých pracovních povinností, racionálně uvažovat, kultivovaně a ochotně komunikovat s klientem, týmově spolupracovat, vést tým a jít mu příkladem, přinést nové myšlenky a nápady, řešit krizové situace, pracovat s pokladním systémem a příslušnou IT technikou, efektivně komunikovat s dodavateli surovin, získat a udržet si naší důvěru.
Nabízíme
Vedoucí pozici v nejúspěšnějším a nejprestižnějším podniku v centru Prahy, možnost seberealizace, okamžité zapojení v oblasti vrcholového managementu, finanční ohodnocení adekvátní k manažerské pozici, nejrůznější formy zaměstnaneckých benefitů, možnost vkročit do gastro-sektoru na nejvyšší úrovni, nabízíme životní příležitost, která už se nemusí opakovat.