Home Práce, zaměstnání Práce v ČR ZAHRADNÍK
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ZAHRADNÍK

Brno
24. 2. 2020 - 09:45
Dohodou

Popis

Hledáme posilu do našeho pracovního týmu. Ideální kandidát by měl být z oboru, nebo mít alespoň vztah a zkušenosti se zahradnickou prací. Aktivní řidič sk. B, samostatnost, pečlivost a slušné chování podmínkou. Nabízíme práci v mladém malém kolektivu rozvíjející se zahradnické firmy s možností růstu. Částečně flexibilní pracovní dobu. Po zkušební době telefon s možností neomezeného tarifu a internetem, auto i pro soukromé účely. Finanční bonusy 2x ročně, možnost vzdělávání v oboru. Hlavní náplň práce je údržba exteriérové zeleně firemních i soukromých prostor, interiérová zeleň, v menší míře realizace zahrad a zelených střech. Kontaktovat pouze na email budgreen@email.cz, (ozveme se zpátky s termínem osobního pohovoru). Požadujeme zaslání CV, případně popis dosavadní praxe a motivace k práci zahradníka, telefonní číslo na kterém vás můžeme kontaktovat. Platové ohodnocení dle zkušeností, praxe, samostatnosti. Hledáme zaměstnance na hlavní pracovní poměr, případně částečný, nebo i spolupráci OSVČ.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Řemeslné práce
Konkrétní profese
Zahradník
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Ideální kandidát by měl být z oboru, nebo mít alespoň vztah a zkušenosti se zahradnickou prací. Aktivní řidič sk. B, samostatnost, pečlivost a slušné chování podmínkou.
Nabízíme
Nabízíme práci v mladém malém kolektivu rozvíjející se zahradnické firmy s možností růstu. Částečně flexibilní pracovní dobu. Po zkušební době telefon s možností neomezeného tarifu a internetem, auto i pro soukromé účely. Finanční bonusy 2x ročně, možnost vzdělávání v oboru. Odměna 110 - 180 Kč / hod.

ZAHRADNÍK

Zavřít Zavřít
Kupující
buďgreen s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!