Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Masérka (bez praxe), brigáda, HPP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Masérka (bez praxe), brigáda, HPP

Celá ČR
19. 9. 2017 - 23:58
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáte práci-brigádu, kde si můžete vydělat a mít dostatek času i pro sebe? Můžete si přivydělat a to díky krásné práci tantra masérky v našem studiu. Jsme studio se stálou a slušnou klientelou a touto formou hledáme ženy-dívky, které mají vztah k masážím a potřebuji volnou pracovní dobu. Praxe není nutná, ale výhodou. Vhodné pro studentky, maminky na mateřské, nebo pro ženy, které hledají přivýdělek. Výdělky vyplácíme po směně. Zájemkyně před nástupem do práce školíme. Pozor, nejedná se o SEX!!!! Přes email, nebo telef.kontakt si můžete domluvit nezávaznou schůzku. Věřte, že nebudete litovat.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Služby
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
150000
Požadujeme
Věk : 18 - 35 let, Cit pro masírování.Chuť učit se novým věcem. Příjemné a milé vystupování.Schopnost dobré komunikace s klienty.Atraktivní vzhled.Spolehlivost, pracovitost a férové jednání.
Nabízíme
Zaškolení na náklady masážního studia.Práci v prosperujícím masážním salonu, které funguje už 7 let. Studio se nachází blízko centra.Ubytování zdarma.Možnost náborového příspěvku 15 000,-Kč.Výplata denně po směně.Práci brigádně i na HPP.Stála klientela (muži, ženy páry).Vysoké platové ohodnocení.Flexibilní pracovní doba. Přátelský kolektiv a férové jednání.

Vhodné i pro

absolventy
Maminky na mateřské

Masérka (bez praxe), brigáda, HPP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Relax&Bodytouch
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!