Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Domácí práce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Domácí práce

Celá ČR
13. 12. 2017 - 12:42
Dohodou
Prodávající

Popis

Rozšiřujeme náš tým o další seriózní a aktivní obchodní partnery ! Poskytujeme kompletní portfolio služeb a poradenství ve smyslu nemajetkové újmy – škody na životě a zdraví účastníkům dopravních nehod, pracovní úrazy, sportovní úrazy, úrazy ve školách a dalším. Víte, že spousta poškozených – zraněných toto odškodnění vůbec neuplatňuje, jelikož to neví a pojišťovna jim toto, jako soukromý subjekt, nesdělí a případně, pokud i poškozený svoje nároky uplatní sám, příslušný pojistitel jej „ obere“ o 95% jeho zákonných nároků ? Jedná se o vysoké finanční částky ! Poškozený za naši službu nic neplatí !
Home office, možnost přivýdělku k platu, ke studiu, k důchodu, k mateřské, či hlavního příjmu. Zaškolení zcela zdarma. Vysoké výdělky za nenáročnou práci !
Za toto pouhé zajištění případu se zavážeme profesionální smlouvou Vám vyplatit významnou provizi. Můžete si vydělat neomezené finanční částky! Zaškolíme vás zdarma.
Požadujeme komunikační dovednosti na velmi dobré úrovni, schopnost aktivní a samostatné práce. Podmínkou je čistý výpis z rejstříku trestů.
Pozor : Nejedná se o soudní uplatnění Vašich nároků. Nesoudíte se ! Vše je vyřízeno v krátkých zákonných dobách s příslušným pojistitelem. Řešte to dříve, než Vám uplyne promlčecí doba ! VÁŠ PŘÍPAD POSOUDÍME ZDARMA !
Kontaktujte prosím: Ing. Ivo Skopal, Šumperk, Obchodní zástupce, Tel: 721 186 193, Email: iskopal@post.cz

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Zbylé a nezařazené
Konkrétní profese
Jiné a nezařazené profese
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
20000
Požadujeme
Čistýtrestní rejstřík
Nabízíme
Proškolíme zdarma

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské
Zdravotně postižené

Domácí práce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Ivo Skopal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!