Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Zdravotní sestra klinika plastické chirurgie
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zdravotní sestra klinika plastické chirurgie

Praha
12. 4. 2016 - 14:55
Dohodou
Prodávající

Popis

Hledáme milou a šikovnou zdravotní sestřičku na asistenci lékařům / obsluhu přístrojů / pomoc při zajištění chodu kliniky pro prémiovou kliniku plastické chirurgie Premier clinic.

POKUD MÁTE O TUTO POZICI ZÁJEM A VYHOVUJETE ZADANÝM POŽADAVKŮM, POŠLETE PROSÍM NA EMAIL info@premier-clinic.cz SVŮJ ŽIVOTOPIS S FOTOGRAFIÍ, PŘÍPADNĚ MOTIVAČNÍ DOPIS.

Nástup možný ihned.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Zdravotnictví, farmacie a sociální péče
Konkrétní profese
Zdravotní sestra
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Požadujeme: - vzdělání v oboru všeobecná zdravotní sestra (registrace výhodou) - praxe v oboru péče o tělo či v soukromém zdravotnickém zařízení alespoň 1 rok - příjemné a vstřícné vystupování - pečlivost - zodpovědnost - flexibilita - chuť učit se novým věcem - vrozená inteligence - schopnost empatie - jednat tak, aby klient odcházel vždy spokojený, protože to je naší prioritou
Nabízíme
Podrobná školení na dané přístroje - příjemné pracovní prostředí - motivující finanční ohodnocení (základ. sazb + provize) - roční navýšení platu - možnost kariérního růstu - poukaz na ošetření pro vlastní osobu v hodnotě 60 000 Kč - slevy na ošetření pro rodinné příslušníky.

Zdravotní sestra klinika plastické chirurgie

Zavřít Zavřít
Prodávající
Premier Clinic
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!