Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Zedník
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zedník

Praha
15. 12. 2020 - 10:30
Dohodou
Prodávající

Popis

Zedník:
Pro moderní, dynamicky se rozvíjející pražskou stavební společnost Builder constructions s.r.o. hledáme parťáka na pozici zedníka.
Zabýváme se stavbami v Praze a okolí do 20 km (výstavba rodinných domů na klíč, státní zakázky, zakázky větších formátů – bytové domy, developerské projekty).
Firma disponuje vlastní mechanizací – bagr JCB 3CX, UNC JCB 250, a také autodopravou - MAN + hydraulická ruka + tandemový přívěs, Mercedes Benz Antos + hydraulická ruka.
Náplň práce: Práce na stavebních konstrukcích a úpravy povrchů, zejména použitím malt, cihel, tvárnic, obkladaček, dlaždic, sádrokartonových desek, umělého a přírodního kamene. Příprava malty a betonu, úprava stavebního materiálu a další.


Výhodou: vlastní nářadí, vyučení v oboru, řidičský průkaz
Nabízíme:
práce po celý rok
možnost osobního rozvoje v dynamicky se rozvíjející firmě
práce v mladém kolektivu
práce na HPP nebo živnostenský lis
plat dohodou

Poskytnutím svých osobních údajů, obsažených v profesním životopisu, případně přiložených materiálech, nám udělujete výslovný souhlas s jejich zpracováním a uchováním v databázi společnosti Builder Constructions s.r.o. se sídlem Magistrů 168/2, 140 00 Praha 10, k účelu nabídky volných pracovních pozic. S Vašimi osobními materiály bude zacházeno v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a je platné po dobu výběrového řízení.
Zaujala Vás tato pozice? Zašlete nám svůj životopis a telefonní kontakt. Rádi se s Vámi spojíme a probereme případnou spolupráci. V případě dotazů nás můžete kontaktovat na tel. čísle: 777558897 VOLAT V DOBĚ PO – PÁ 9:00 16:30!! Nebo na emailu mrvik.builder@gmail.com

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Stavebnictví a reality
Konkrétní profese
Zedník
Požadované vzdělání
základní
Odměna v Kč/měs
50000
Požadujeme
Požadujeme: - „selský rozum“ - osobní přístup, loajalita, pečlivost, zodpovědnost - schopnost spolupráce v týmu a zároveň schopnost samostatné práce - chuť učit se nové věci - flexibilita, aktivní přístup k práci, vysoké pracovní nasazení
Nabízíme
Nabízíme - nadstandardní platové hodnocení - přátelský kolektiv - zázemí v rychle rozvíjející firmě - zajímavé pracovní příležitosti

Zedník

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dominik Mrvík
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!