Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Vaše životní investice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vaše životní investice

Brno
24. 4. 2018 - 18:38
Dohodou
Prodávající

Popis

„Kdybych tu skončil, tak nezůstanu v oboru, protože vím, že nenajdu lepší firmu.“ Řekli byste to také o své současném místě? Ne? Možná je čas na změnu. Doba se totiž změnila. Obchodník s cennými papíry už netráví celé dny na telefonu, ale věnuje se svým klientům na osobních schůzkách, buduje vztahy a dlouhodobě s nimi pracuje. Funguje na bázi referencí a doporučení a sklízí plody tvrdé práce na začátku. Získává nové klienty, buduje důvěru a trpělivě vytváří svou vlastní databázi klientů, která rozhodně nevznikne za týden.
Co je pro nás nejdůležitější? Profesionalita, 100% nasazení, nadšení a drive. Chuť se neustále vzdělávat a učit se od těch nejlepších. Všechno ostatní vás naučíme.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Burzovní makléř
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Nepožadujeme předchozí vzdělání a cizý jazyky nejsou podmínkou. Na druhou stranu očekáváme plnoletého nadšence s dodělanou střední školou a čistým trestník rejstříkem.
Nabízíme
Co vám můžeme zaručit? Smluvně definovaný provizní systém a možnost nadstandardních příjmů. A k tomu jako malý bonus v podobě fixního platu 15.000,- brutto. Přípravu na makléřské zkoušky a prostor k profesnímu rozvoji. Příjemné pracovní prostředí. Hodinovou pauzu na oběd a několik přestávek během dne. Budete pracovat ve firmě s téměř 15ti letou tradicí, kde si zakládáme na týmové spolupráci a dobrých vztazích. Jsme toho názoru, že osobní schůzka zásadně zvyšuje pravděpodobnost úspěchu. Tak co. Troufáš si?

Vhodné i pro

Důchodce

Vaše životní investice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Zbořil
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!