Home Práce, zaměstnání Práce v ČR číšník/servírka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

číšník/servírka

Adršpach
9. 2. 2019 - 23:17
Dohodou
Prodávající

Popis

Co Vás čeká.

Malý kolektiv lidí, který se snaží společnými silami pečovat o hotelové hosty k jejich spokojenosti. Náplň práce je velice pestrá, jistě se nebudete nudit. Obsluha restaurace pečuje o hosty hotelu stejně tak, jako o restauraci samotnou. V obojím přivítáme Vaší seberealizaci a zajímavé nápady.
Náplní Vaší práce.

Budete se starat o hosty hotelu tak, aby se cítili jako v bavlnce. Zakusíte něco málo recepčních práci.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Gastronomie, pohostinství
Konkrétní profese
Číšník, servírka
Požadované vzdělání
výuční list
Požadujeme
Co od Vás očekáváme? Pozitivní a aktivní přístup k práci. Týmovost. Spolehlivost a samostatnost. Příjemný zevnějšek. Příjemné vystupování. Schopnost zvládnout nepříjemné situace s úsměvem, např. neodbytný či nespokojený zákazník. Bylo by fajn kdybyste uměl/a. Baví Vás povídat si s lidmi, poradit, pečovat o ně? Dokážete řešit problémy s úsměvem? Hledáme primárně někoho se zkušenostmi v oboru, ale ani šikovného člověka vyučeného v oboru s minimální praxí nezavrhneme. Naši hosté občas mluví německy, polsky či anglicky. Zvládnete s nimi mluvit? Počítačové znalosti, zde nám postačí, pakliže budete mít k PC kladný přístup, vše potřebné Vás naučíme.
Nabízíme
Co Vám můžeme nabídnout? Možnost seberealizace. Pracovní doba dohodou s ostatními kolegy. Zkrácený pracovní poměr dle dohody. Je možný stálý pracovní poměr či brigáda. Výše čisté průměrné mzdy 20.000,- Kč + spropitné/měsíc. Co Vás ještě může zajímat? Nastoupit k nám můžete v dubnu 2019, případně dle vzájemné domluvy. Místo výkonu práce – Dolní Adršpach hotel Lesní zátiší. Ubytování zdarma během směn je možné přímo v hotelu. Zaujali jsme Vás? Pojďme zjistit, zda jsme stejně naladěni a ozvěte se nám. Kolektiv hotelu Lesní zátiší se těší na osobní setkání.

číšník/servírka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Věra Vrzalová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!