Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Obchodní konzultant

Obchodní konzultant

Jihočeský kraj
3. 2. 2021 - 00:10
Dohodou
Prodávající

Popis

Jaký je tvůj budoucí tým?

Jsme stabilní česká společnost působící na trhu od roku 2009. Máme pobočky na téměř celém území ČR a stojíme velmi pevně na hodnotách prospěšně orientovaných jak pro naše pracovníky, dodavatele tak i klienty. Rosteme. Usilujeme o to být v našem oboru ti nejvýznamnější, nejstabilnější a největší. Působíme v oblasti rizikového poradenství pro klienty.

Do našeho Obchodního oddělení přijmeme Obchodního konzultanta s manažerskými ambicemi. Chceš mít možnost setkávat se s lidmi a přinášet jim skutečnou hodnotu? Chceš mít příležitost stát se nejen úspěšným profesionálem, ale i leaderem? Chceš se svobodně rozhodnout o organizaci svého času a výši výdělku? Přidej se k nám!

Staň se součástí dynamického týmu výkonově orientovaných lidí, kterým jejich práce dává obrovský smysl, baví je spolu komunikovat, sdílejí spolu své nápady, vytvářejí přátelské firemní prostředí a chtějí pomáhat a být prospěšní.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Finanční poradce, konzultant
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
60000
Požadujeme
Jak si tě představujeme? * Jsi opravdu orientovaný na prokazatelné výsledky a v obchodu se cítíš jako ryba ve vodě * Jsi ambiciózní, jdeš vstříc výzvám a rozhodně tě první neúspěchy nijak nezbrzdí; právě naopak * Zakládáš si na budování dlouhodobé spolupráce na partnerské úrovni * Máš chuť na sobě neustále a intenzivně pracovat, stát se opravdovým odborníkem Co u nás budeš dělat? * získávat klíčové zákazníky * spravovat přidělený pojistný kmen * auditovat pojistné smlouvy u přidělených klientů * realizovat schůzky s klienty a vést obchodní jednání * připravovat řešení a uzavírat obchodní smlouvy * zaznamenávat průběh jednání * pozitivně působit na klienta, vnímat a respektovat jeho potřeby Jsi náš člověk, když * jsi opravdu nastavený na vysoce nadstandardní příjmy a ustojíš to * máš jasno v tom, že jen výsledek je to, co se hodnotí * skutečně vnímáš, že jsi dostatečně „hladový“ po úspěchu * máš min. SŠ vzdělání s maturitou * rád komunikuješ s lidmi * k práci přistupuješ zodpovědně, svědomitě a s úsměvem * máš chuť a touhu se průběžně vzdělávat a profesně i osobně růst
Nabízíme
Čím ti uděláme radost? * skutečně masivní podporou při začátku spolupráce * velmi štědrým systémem odměn * stabilním a širokým portfoliem služeb * internacionálně akreditovaným vzděláváním na University of Applied Management * kariérním postupem na vedoucího obchodu a účastí na zajímavých projektech * teambuildingy a firemními akcemi (společná kulturní setkání, sportovní aktivity apod.) * moderními kancelářemi Přijď se k nám podívat a seznámit se s námi osobně. Těšíme se na tebe! Informace o pozici Pozice je vhodná pro absolventy. Typ pracovního vztahu Práce na plný úvazek Mzda 50000 - 70000 Kč / měsíc Požadované vzdělání Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou Zadavatel Benefit investment a.s. Místo pracoviště Pražákova 1008/69, 63900, Brno - Štýřice, okres Brno-město, Česká republika Kontakt: jossf.vlcek@benefitas.cz

Základní údaje

Oblast inzerce
Jihočeský kraj
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
5208219266162589545
Dohodou
Prodávající

Obchodní konzultant

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Vlcek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!