Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Key account manager
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Key account manager

Jihomoravský kraj
24. 3. 2016 - 00:24
Dohodou
Prodávající

Popis

V souvislosti se vstupem na český trh přijmeme do naší firmy nové kolegy na pozici obchodních specialistů.

Hledáme především ambiciózní mladé lidi s orientací na výsledky, které motivuje úspěch a spolupráce se stejně naladěnými lidmi.

Vaší náplní práce bude především aktivní akvizice nových klientů spolu s vyhledáváním a analýzou nových obchodních příležitostí, kontakt a budování vztahů s obchodními partnery, činnosti z oblastí klientského servisu a administrativy nebo reprezentace společnosti.

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis a především motivační dopis se zaměřením na Vaše cíle.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Key account manager
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
16000
Požadujeme
Výborné obchodní a komunikační schopnosti. Dobré, reprezentativní vystupování. Orientaci na cíl a schopnost kooperace s ostatními kolegy. Odolnost vůči stresu. Samostatnost a proaktivní přístup. Dobrou orientaci na světových trzích. Středoškolské vzdělání. Znalost aspoň jednoho světového jazyka. Dobrou schopnost práce s počítačem. Praxe obchodního směru výhodou.
Nabízíme
Velice kvalitní zaškolení prováděné nejlepšími českými odborníky v oblasti obchodu, psychologie a marketingu. Zázemí špičkově vybavených kanceláří v centru Brna a práci v mladém přátelském kolektivu. Práci na HPP s nadstandardním platovým ohodnocením s významnou motivační složkou mzdy. Velké množství firemních benefitů (telefony, počítače, dovolené etc.) Zaměstnání u stabilní nadnárodní korporace s možností výrazného kariérního i platového růstu.

Key account manager

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Fiala
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!