Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Redaktor/ka internetového portálu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Redaktor/ka internetového portálu

Jihomoravský kraj
23. 2. 2020 - 19:58
Dohodou
Prodávající

Popis

Už třetím rokem provozujeme úspěšný portál Arecenze.cz, chystáme se s ním do zahraničí a zakládáme nový startup Vybero.cz. Proto hledáme nové kolegy, kteří nám budou pomáhat zlepšovat to, jak lidé v ČR i zahraničí na internetu vybírají produkty.

Hlavní náplní bude tvorba článků věnovaných srovnání různých produktů, kde budete lidem radit s výběrem a svými doporučeními popisovat vlastnosti, výhody a nevýhody jednotlivých produktů nebo služeb. S žádnými produkty nemusíte mít zkušenost, vše jsme schopni vás naučit, hlavně je nutná ochota se chtít učit. Součástí je i administrativní práce s interním systémem, do kterého budete články přidávat a publikovat na web.

Nejedná se o práci na dálku. Chceme abyste s námi primárně pracovali v kanceláři v centru Brna a byli součástí týmu, a to aspoň 70-80 hodin měsíčně. Nemáme stanovenou pevnou pracovní dobu, občas si bereme homeoffice a celkově dáváme spíše na pracovní svobodu a oceníme samostatnost při plnění úkolů.

Parametry

Druh úvazku
částečný úvazek
Obor činnosti
Marketing, média a reklama
Konkrétní profese
Novinář, publicista, redaktor
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
10000
Požadujeme
Hledáme kolegu, který * chce svými články pomáhat statisícům lidí měsíčně s výběrem produktů * má zkušenosti s psaním, alespoň na akademické úrovni * má perfektní písemný projev * má čas minimálně 20 hodin týdně * chce svými články pomáhat statisícům lidí měsíčně s výběrem produktů * je samostatný, zodpovědný * chce si nastavovat režim práce sám podle sebe * se chce stát součást rostoucího týmu * nepotřebuje neustálé vedení a vyhovuje mu svobodná pracovní kultura
Nabízíme
* odměnu 130 Kč/hod a postupně dále navyšovaná podle získaných zkušeností
 * prostor pro růst v mladé firmě kde má každý slovo * práci v samém centru Brna * velkou svobodu a možnost rozvrhnout si práci dle sebe * možnost různých školení v oblasti copywritingu * startupové prostředí a mladý kolektiv * spolupráci na DPP, nebo DPČ, v případě oboustranné spokojenosti i zkrácený, nebo hlavní pracovní poměr
 * kávu z nejlepšího kávovaru dle výběru redakce:)

Redaktor/ka internetového portálu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Havelka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!