Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Přivýdělek - Hledáte změnu?
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Přivýdělek - Hledáte změnu?

Kraj Vysočina
19. 2. 2018 - 09:09
Dohodou

Popis

Rád(a) byste si přivydělal(a) a nechce se Vám za další prací dojíždět? Máte denně 2-3 hodiny čas, které byste chtěl(a) smysluplně využít a navíc si přivydělat? Baví Vás práce na internetu? Zajímá Vás zdravý životní styl? Přemýšlíte, jak začít pracovat na sebe, ale na vlastní projekt nemáte dostatek nápadů, financí či energie?

Staňte se členem mého týmu! Já Vás povedu a předám Vám informace, které jsem v tomto projektu získala já. Ale výši Vašich příjmů si volíte Vy sám(sama) v závislosti na Vašem nasazení.

Využijte internet k zajištění časové a finanční svobody a začněte pracovat sám(sama) na sebe v oboru, který má budoucnost nejen u nás, ale i po celém světě.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Jiné obchodní profese
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
12000
Požadujeme
- věk min. 22 let, - ukončené min. SŠ vzdělání s maturitou, - ochotu na sobě pracovat a vzdělávat se, - samostatnost, vytrvalost, cílevědomost, - schopnost analyzovat situace a přicházet s novým řešením, - zodpovědný přístup k práci, - odpovídající časové možnosti (2-3hod denně na přivýdělek, 6-8hod denně na hlavní činnnost), - uživatelskou znalost PC a internetu, - příjemné vystupování a dobré komunikační schopnosti, - podnikatelského ducha – pracovní činnost je vedena na ŽL, - není vhodné jako krátkodobý přivýdělek - preferuji dlouhodobou spolupráci.
Nabízíme
- pracovní příležitost s využitím PC/internetu/mobilu, - pracovní činnost vedenou z domova, - flexibilní pracovní dobu - možnost organizovat si svůj pracovní den, - motivující finanční ohodnocení - závislé na Vaší odvedené práci, - profesionální systém vedení a online zaškolení, - veškerá pracovní činnost je vedena pomocí online kanceláře, - možnost osobního, finančního i kariérního růstu, - později možnost přejít na hlavní činnost s nadprůměrným finančním ohodnocením, - vysoce lukrativní obor, - uplatnění na různých úrovních (konzultant, vedoucí týmu).

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Přivýdělek - Hledáte změnu?

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Lenka Ondoková, Ph.D.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!