Home Práce, zaměstnání Práce v ČR PRODUKTOVÝ MANAŽER VÝJIMEČNÉHO PROJEKTU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODUKTOVÝ MANAŽER VÝJIMEČNÉHO PROJEKTU

Brno
5. 6. 2020 - 14:40
Dohodou
Prodávající

Popis

ARTISTIQUE - unikátní designový bytový showroom (webové stránky www.artistique.cz) sídlící v centru města Brna, hledá do svého týmu vhodné kandidáty na pozici produktový manažer.

Náplň práce:

1. samostatnost při obchodních jednáních s VIP klienty ARTISTIQUE
2. podpora a koordinace obchodních eventů Artistique pro VIP klientelu z celé střední Evropy
3. podpora obchodu a marketingu Artistique
4. podpora a kordinace v řešení operativních úkolů
5. podpora a komunikace s obchodními partnery Artistique

V případě Vašeho zájmu o tuto nabídku nám, prosím, zašlete podrobný profesní životopis s popisem Vašich zájmů i s fotografií v českém jazyce na adresu artistique@artistique.cz. V případě nejasností či potřeby doplnění některé z uvedených informací, nás kontaktujte na tel. čísle +420 777 907 565.

Zasláním Vašeho životopisu vyjadřujete souhlas se zpracováním a uchováním Vašich osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, společností Socorro, s.r.o., IČ: 292 844 31, na dobu neurčitou (až do odvolání písemnou formou). Třetím osobám mohou být poskytnuty za účelem získání zaměstnání, a to jen po předchozí domluvě.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Jiné obchodní profese
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
1. SŠ, nebo VŠ vzdělání (komunikace v angličtině, němčině, nebo francouzštině výhodou) 2. pracovní zkušenosti z obchodu, marketingu a designu 3. velmi dobrá znalost PC – Word, Excel, Outlook, aj. 4. zodpovědnost, pečlivost, spolehlivost, aktivní přístup, preciznost a loajalita 5. velmi dobré komunikační schopnosti, organizační dovednosti, profesionální jednání a vysoké pracovní nasazení
Nabízíme
1. perspektivní práce ve výjimečném projektu v přímém centru města Brna 2. motivační platové ohodnocení závislé na obchodních výsledcích 3. flexibilní pracovní doba (dle dohody) 4. samostatnou zodpovědnou práci, kreativitu a široké pole pracovní působnosti 5. benefity pro sportovní aktivity, fitness a wellness

PRODUKTOVÝ MANAŽER VÝJIMEČNÉHO PROJEKTU

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Kriak
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!