Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Možnost podnikání v oboru zdraví a výživa
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Možnost podnikání v oboru zdraví a výživa

Celá ČR
5. 6. 2020 - 10:50
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízím možnost podnikání v multi level marketingu. Jedná se o firmu zaměřenou na zdravý životní styl a zdravou výživu.
Podnikání je náročná práce, proto neslibuji rychlé peníze. To, kolik vyděláte, záleží jen na Vás, kolik času do toho chcete investovat. Pokud Vás to nadchne natolik, že se tomu budete chtít věnovat, máte možnost vybudovat si pasivní příjem.
Hledám proto lidi, kteří jsou kreativní, chtějí být pány svého času, nebojí se trochu riskovat, chtějí se rozvíjet a mají svůj cíl. Pokud umíte komunikovat s lidmi, je to výhoda, ale i já se překonala a už mi komunikace nedělá problém. Vstupní poplatek není vůbec vysoký a je to jediná investice, kterou do toho do začátku musíte vložit.
Pokud Vás nabídka zaujala, vyplňte prosím formulář na uvedené webové stránce. Autorizujte svou mailovou adresu a následně Vám zašlu informační materiály. Těším se na spolupráci :)

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Jiné obchodní profese
Požadované vzdělání
základní
Požadujeme
pozitivní myšlení a chuť pracovat společně s námi v našem projektu, který přispívá veřejnému zdraví, 2-3 hodiny práce denně na vedlejší činnost samostatnou práci stejně tak, jako týmového ducha, zapojit se do podpůrného vzdělávacího programu, je nutné stále sledovat a znát nové trendy a být vždy o krok vpřed, pracuj pro svou rodinu a své sny, najdi si své PROČ, jako máme my, věk minimálně 18 let
Nabízíme
zajímavou práci ve skvělé komunitě lidí, co mají stejný směr a focus, flexibilní pracovní dobu dle tvých možností, možnost pracovat z domova, firemní akce a podpůrný vzdělávací systém, firemní benefity, dárky a slevy, osobnostní rozvoj a pomoc v jakékoliv situaci, týmovou spolupráci a hlavně štědrý odměňovací systém, propracovaný marketingový plán firmy, podporu a on-line systém silné mezinárodní společnosti, marketingové nástroje

Vhodné i pro

Důchodce
Maminky na mateřské

Možnost podnikání v oboru zdraví a výživa

Zavřít Zavřít
Prodávající
Blánš Soldátová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!