Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Realitní makléř
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Realitní makléř

Praha
26. 2. 2016 - 12:19
Dohodou
Prodávající

Popis

Dělej práci, která tě bude bavit - ať už díky nadstandardním odměnám, volné pracovní době, možnosti kariérního růstu, skvělému zázemí či možnosti práce z domova nebo dalším výhodám! Nepotřebuješ praxi, vše tě rádi naučíme. Je ale nutné mít chuť na sobě pracovat a něčeho dosáhnout, orientovat se na zákazníky, mít lidský přístup. Práce je ideální i pro absolventy či maminky na MD, možno i na část. úvazek (volitelná pracovní doba). Začátek spolupráce možný IHNED.Staň se specialistou na trh nemovitostí v naší společnosti a pomáhej našim klientům najít lepší domov, buď součástí největší firmy zaměřující se na reality . Do začátku tě navíc podpoříme až 24 000,-Kč.CO BUDE NÁPLNÍ TVÉ PRÁCE?Jednoduchá administrativa, schůzky s klienty, tvorba inzerce nemovitostí, nábor a obchod s nemovitostmi. Klienty i nemovit. máme, nehledáš je, jen s nimi pracuješ. Spolupráce s týmem a makléřem seniorem.

Parametry

Druh úvazku
smluvní či externí vztah
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Obchodní zástupce
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
20000
Požadujeme
Min. středoškolské vzdělání, komunikativní osobnost orientovanou na klienta, schopnost pracovat individuálně i v týmu, loajalitu a lidský přístup ke klientům i kolegům, chuť pracovat!!
Nabízíme
Zázemí největší realitní agentury v ČR + kvalitní školicí systém, možnost kariérního postupu, zábavné firemní akce, výhodné financování nových aut VW Passat, výhodný tarif a mnoho dalších benefitů, zajímavé finanční ohodnocení a neomezené možnosti. Nevájete zasílat své životopisy na email: praha9@mmreality.cz

Vhodné i pro

Maminky na mateřské

Realitní makléř

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Kabelková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!