Home Práce, zaměstnání Práce v ČR TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 60 000 KČ!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 60 000 KČ!

Praha
23. 3. 2016 - 13:21
Dohodou
Prodávající

Popis

Společnost ePojisteni.cz, působící na českém trhu od roku 2008, sídlí v moderních kancelářských prostorech v Karlíně. Jsme zaměřeni na online nabídku spolehlivých a kvalitních pojišťovacích produktů. Poskytujeme svým klientům individuální přístup a maximální péči za minimální náklady. Připoj se i Ty k našemu úspěšnému a efektivnímu týmu!

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Prodej, obchod, zákaznický servis
Konkrétní profese
Pracovník call centra
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Minimálně středoškolské vzdělání. Zkušenosti s prací v call centru nebo prodejem jsou velkou výhodou. Vynikající komunikační dovednosti. Výborná znalost českého jazyka. Prodejní dovednosti. Aktivní přístup k zadaným úkolům. Nástup: IHNED.
Nabízíme
Hlavní pracovní poměr. Nástupní mzda: 18000 Kč + pohyblivá složka mzdy, která je vázaná na Váš úspěch - až 50 000 Kč. Zajímavé finanční ohodnocení, efektivní zaškolení. Práce v přátelském týmu mladých lidí. Firemní akce, benefity (zaměstnanecké tarify, výuka AJ, stolní fotbálek, pingpongový stůl, relaxační koutek, fitness centrum, motivační hry, snídaně, MultiSport karta aj.). Odměna za doporučení nového zaměstnance ve výši 5 000 Kč. Příležitost pracovat pro největší srovnávač pojištění v České Republice.

TELEFONNÍ KONZULTANT - AŽ 60 000 KČ!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav Soudský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!