Home Práce, zaměstnání Práce v ČR OBSLUHA AUTOJEŘÁBŮ – JEŘÁBNÍK( AD 20/28)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OBSLUHA AUTOJEŘÁBŮ – JEŘÁBNÍK( AD 20/28)

Ostrava
21. 4. 2017 - 14:32
Dohodou
Prodávající

Popis

Informace o pracovním místě
Společnost Jiří Tumakov s.r.o., práce s autojeřáby a montážními plošinami, se zkušenostmi a praxí, již od roku 1989, přijme do svého týmu NOVÉHO KOLEGU / KOLEGYNI, na pozici OBSLUHA AUTOJEŘÁBŮ – JEŘÁBNÍK/CE, pro autojeřáb AD20 a AD28, na podvozku TATRA T-148 a T-815 a QY25K5, na podvozku XCMG.

NÁPLŇ PRÁCE:
Řízení, obsluha mobilních autojeřábů AD 20, AD28 zn. TATRA (T-148, T-815), XCMG – QY25K5, na podvozku XCMG.

V pracovní náplni je přemístění, uložení nákladu na určené místo, odpovědnost za zdvihací stroj, nebo zařízení, včetně kontroly provozuschopnosti a bezpečného zajištění přepravovaného břemena. Dále rozpoznání závad, provádění denních kontrol a údržby. Občasné drobné opravy a pomocné práce.
O veškeré činnosti zdvihacího zařízení si jeřábník vede podrobné záznamy do knihy zdvihacího zařízení.
VÝHODOU: Zkušenosti s ovládáním a manipulací s montážními vysokozdvižnými plošinami, na automobilovém podvozku AVIA a TATRA.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Služby
Konkrétní profese
Jiné profese ve službách
Požadované vzdělání
výuční list
Odměna v Kč/měs
15000
Požadujeme
Obsluha stavebních strojů: Profesní průkaz řidiče Průkaz vazače Ř.P. sk. B, C, E. Platné dopravně – psychologické vyšetření Výpis z rejstříku trestů Praxe v obsluze autojeřábů s teleskopickým výložníkem a popř. i montážních plošin. Znalost v určování hmotností břemen a vzdáleností. Znalost použití dokumentace ZZ. Dobrý zdravotní stav pro práci ve výškách a manuální zručnost. Chuť učit se novým věcem, zodpovědnost, slušnost, pečlivost, flexibilitu, spolehlivost a samostatnost.
Nabízíme
110,- Kč/ hod. hrubého, NADPRŮMĚRNÝ PLAT Druh pracovního poměru: Plný úvazek, na dohodu (brigády), živnost. PRACOVIŠTĚ: Kousek od centra města, Ostrava – Přívoz, Ul. Koksární 1112, areál a závod OKK KOKSOVNY a.s., dále okolí Moravskoslezského kraje. Nabízíme práci ve firmě s dlouholetou tradicí, v zajímavém prostředí, i na zajímavých místech, spolupráce s našimi dlouhodobými zákazníky. Jednosměnný provoz, začátek směny v 6:30 hod., konec v 15:00 hod. (Možnost delších směn, občasná práce o víkendech - Dle předchozí osobní domluvy. Možnost přesčasů. Příplatky za víkendy, svátky, přesčasy. Možnost příspěvku na telefon, finanční ohodnocení k výplatě navíc. Zajištěno: ​Pravidelné školení BOZP. Odborné zaškolení a zácvik zajistíme. Proplaceny zdravotní prohlídky do zaměstnání, i mimo něj. Firemní pracovní oblek, včetně obuvi a ochranných pracovních prostředků. Hygienické potřeby a pomůcky k výplatě. Soukromá pánská šatna, včetně kuchyňky, hygienického zařízení a sprch. V místě pracoviště jsou zajištěny 3 výdejní kantýny. Výborná dostupnost MHD dopravy. Termín nástupu: IHNED Pro více informací, či v případě zájmu, se obraťte telefonicky na tel. číslo 602 769 436, nebo zašlete svůj životopis na email: tumakov@auto-jeraby.cz

Vhodné i pro

Důchodce

OBSLUHA AUTOJEŘÁBŮ – JEŘÁBNÍK( AD 20/28)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Veronika Tumakovová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!