Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Účetní / Manažerské a podvojné účetnictví EN, RU, CZ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Účetní / Manažerské a podvojné účetnictví EN, RU, CZ

Praha
21. 4. 2016 - 13:34
Dohodou
Prodávající

Popis

Pokud milujete práci s čísly, přesnost, důslednost, máte ráda xls. a zajímá Vás manažerské účetnictví, podvojné účetnictví + jste pozitivně naladěná , tak potom možná hledáme právě Vás. Vaše práce bude hlavně o zadávání dokladů do systému, vedení manažerského účetnictví, hlídání nákladovostí na projekty, hlídání termínů + pravidelný reporting, uzavírání měsíců a komunikace s kolegy a klienty napříč Evropou.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Finance a ekonomika
Konkrétní profese
Účetní
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
28000
Požadujeme
- skvělé komunikační dovednosti - cílevědomost, soběstačnost, přesnost - dlouhodobé zaměření - loajálnost, vytrvalost - zkušenosti s vedením účetnictví
Nabízíme
Nabízíme pozici v administrativě, účetnictví, (nutná předchozí zkušenost s vedením účetnictví). Vaše práce bude hlavně o zadávání dokladů do systému, vedení manažerského účetnictví, hlídání nákladovostí na projekty, hlídání termínů + pravidelný reporting, uzavírání měsíců a komunikace s kolegy a klienty napříč Evropou.Požadujeme pozitivní mysl, komunikativní češtinu, angličtinu, - ruština velkou výhodou. Předchozí zkušenosti s vedením účetnictví. Chuť pracovat na sobě, zdokonalovat se, poznávat nové věci.

Vhodné i pro

Maminky na mateřské

Účetní / Manažerské a podvojné účetnictví EN, RU, CZ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zenron
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!