Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Učitel/ka v soukromé mateřské školce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Učitel/ka v soukromé mateřské školce

Praha
22. 5. 2017 - 14:17
Dohodou
Prodávající

Popis

Soukromá mateřská umělecká školka MuŠka s uměleckým a anglickým vzdělávacím programem pro děti od 2 let, hledá novou posilu do naše týmu.

Jste nadšeni pro práci s dětmi? Milujete i ty nejmenší zlatíčka, která se teprve učí objevovat svět? Berete práci předškolního vzdělávání nikoliv jen jako práci, ale i jako poslání? Jste spolehlivá, energická a komunikativní? Máte mnoho nových kreativní nápadu? Pak možná hledáme právě Vás.

Pokud se chcete dozvědět více o naší školce MuŠce a o nabízené pozici, napište nám něco o sobě a pošlete svůj životopis paní ředitelce Janě Křížové, krizova@muskaskolka.cz. Budeme se těšit na pohovor s Vámi.

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Školství a vzdělávání
Konkrétní profese
Učitel mateřské školy
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Požadujeme
Co by Vám nemělo chybět: * Pedagogické vzdělání – předškolní pedagogika je nutnou podmínkou * Profesionální zkušenosti s prací s dětmi předškolního věku * Klientský přístup - komunikace s rodiči je důležitou součásti Vaší práce Výborné komunikační a organizační schopnosti * Časová flexibilita * Velmi dobrá znalost a práce se ŠVP, zároveň samostatnost a kreativita při tvoření vlastního programu. * Umělecké dovednosti, zejména hudební, výtvarné a taneční zaměření budou výhodou, ale nikoliv nutnou podmínkou. Angličtina výhodou.
Nabízíme
Co nabízíme: * Práce v mladém a přátelském kolektivu * Třídy s malým počtem dětí * Nadstandardní finanční ohodnocení, čtvrtletní bonusy * 8 týdnů dovolené * nástup možný dle dohody

Učitel/ka v soukromé mateřské školce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Přibylová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!