Home Práce, zaměstnání Práce v ČR Vedoucí dispečinku-spedice práce Home Office

Vedoucí dispečinku-spedice práce Home Office

Celá ČR
8. 4. 2021 - 21:57
Dohodou
Kupující

Popis

Budete mít na starosti celý náš tým a proto na vás budeme mít velké nároky. Pro vedoucí pozici musíte být nejen kompetentní a zkušenou osobou (požadujeme 2 roky praxe na pozici dispečera), musíte mít i tu správnou osobnost a přístup.
Příjemné pracovní prostředí je pro naši firmu důležité. Proto především od našich vedoucích potřebujeme, aby dokázali udržovat přátelské prostředí, aby zvládali i stresové situace s klidem a aby šli vždy příkladem.
Pokud máte dostatečné zkušenosti, nabídneme vám na pozici vedoucího skvělé finanční ohodnocení a další benefity. (A pokud vám zatím zkušenosti chybí, můžete je u nás získat na nižších pozicích dispečera.
CV ZASLAT NA madfall@email.cz

Parametry

Druh úvazku
plný úvazek
Obor činnosti
Doprava, logistika, zásobování
Konkrétní profese
Ředitel, manažer logistiky
Požadované vzdělání
středoškolské s maturitou
Odměna v Kč/měs
45000
Požadujeme
Uspějete u nás především pokud: Máte praxi 2 roky jako dispečer, nebo vedoucí dispečinku ve spedici, nebo dopravní firmě Máte skvělé komunikační dovednosti a empatickou osobnost Jste pozitivní, přátelský a aktivní člověk Pracujete samostatně a dokážete dělat rychlá a správná rozhodnutí Nezaleknete se problémů a výzev Umíte se orientoval na cíl a jít za ním Pokud navíc rozumíte cenotvorbě, znáte CMR a AETR, máte kontakty na evropské dopravní společnosti a mluvíte anglicky nebo polsky, budeme z vás úplně nadšení. Není to však podmínkou. CV ZASLAT NA madfall@email.cz
Nabízíme
Zodpovědnost v inovativní firmě zaměřené na růst Zajímavé pracovní prostředí plné výzev Jistotu práce na HPP ve stabilní a rostoucí společnosti Skvělé finanční ohodnocení na základě vašich zkušeností Nadstandardní odměny v podobě výkonnostních i motivačních bonusů Volnost dělat práci podle vlastního uvážení Možnosti dalšího kariérního růstu 13. a 14. plat + zvyšování platu každý odpracovaný rok Podporu vašeho vzdělávání Interní i externí školení Báječný kolektiv a velmi přátelské prostředí

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
66129249118339954454
Dohodou
Kupující

Vedoucí dispečinku-spedice práce Home Office

Zavřít Zavřít
Kupující
Lucka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!